سلام خانم دکترمن پسری ۱۸ ساله هستم .یه سه ماهی از ماینوکسیریل ۵ درصد استفاده میکردم برای ریش و سیبیل آخر اون سه ماه موهای صورتم خیلی زیاد شده بود بعد یکدفعه ترکش کردم آیا عوارضی داره ؟الان موهای صورتم دوباره کم شده میخوام دوباره ماینوکسیدیل بزنم مشکلی نداره؟

دکتر گیتا فقیهی :

سلام قطع مصرف یکباره ماینوکسیدیل منجر به ریزش مجدد میشود بایستی ایتدا دوز مصرفی سپس درصد به مرور کاهش یابد تا از ریزش جلوگیری شود [1396-10-06]

پاسخ سوال پزشکیماهی ریش ماینوکسیدیل

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

کهیر پوستی در بارداری نشانه چیست و آیا خطرناک است؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

زگیل تناسلی را جدی بگیریم

دکتر محمد رضا قرائتی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

تزریق فیلر ژویدرم (Juvederm)

آشنایی با دات تراپی ، لیزر فرکشنال

دکتر کاوه کریمی راد [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

درمان مشکلات پوست

دیسک و بیرون زدگی آن

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

سوالات متداول درباره لیزیک قسمت بیست و پنجم

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

ترک های پوستی چگونه درمان میشوند؟