باسلام خسته نباشید خدمت خانم دکتر عزیزم من خانمی 30ساله هستم پوستم سبزه است وروزنه های پوستم باز است میخواستم بپرسم ایا امکان داره پوستم سفید بشه اگه امکان داره باچه روشی امکانش هست

دکتر گیتا فقیهی :

سلام روشهای درمانی کلینیکی تا حدودی میتوانند تیرگی پوست را کمتر کنند [1396-10-11]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

سوالات میکرونیدلینگ

چرا به بدلیجات حساسیت دارم؟!

برای وضعیت هالوکس والگوس، بهتر است چه کفش هایی بپوشیم؟

عناصر پنجگانه در طب سوزنی

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]

علت در رفتگی استخوان دنبالچه

درد سوزشی و بی حسی ران

علل و علائم ضخیم شدن دیواره رحم

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

تزریق چربی به مچ و ساق پا

درباره درماتیت شوره ای بیشتر بدانیم