سلام من پارسال ۴جلسه پیش اقای دکتر رادان لیزر انجام دادن و کلی هزینه ولی جای زخمم خوب نشد شهرستانم نتونستم حضوری بیام میشه بگید باید چکار کنم جای زخم روی دستم هست جای بریدگی هست ژودرم استفاده کردم گوشت اضافه ها خوب شد فقط رنگ سفید باقی مانده از زخم راهنمایی کنید ممنونم از لطفتون

دکتر گیتا فقیهی :

سلام درمان خاصی برای رفع رنگ سفید باقی مانده از اسکارها نیست. [1396-11-25]

پاسخ سوال پزشکیگوشت

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

بهترین درمان های خطوط صورت

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

پیشگیری از اسکیزوفرنی - روش کاهش ریسک

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

کمبود ویتامین دی در کودکان

رابطه لوازم آرایش و ایجاد آکنه ( جوش )

رازهای افزایش طول عمر باتری سمعک

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

درمان ناباروری مردان با استخراج اسپرم از بیضه یا تسه (TESE)

آیا آسیب دیدگی بیضه مردان باعث ناباروری می شود؟

آمادگی برای سونوگرافی سینه