سلام خانم دکتر هرگاه که جوش چرکی نسبتا بزرگی زدیم چگونه میتوانیم انرا زود خوب یا از بزرگ شدن ان جلوگیری کنیم یا به قول معروف انرا خشک کنیم باتشکد فراوان

دکتر گیتا فقیهی :

سلام عوامل مختلفی باعث بروز جوشها میشوند اگر سطح جوشها زخم نباشند میتوانید از پن ژل در موضع مورد نطر استفاده کنید.اگر تعداد جوشها زیاد باشند ممکن است با نظر پزشک نیاز به مصرف آنتی بیوتیک و یا داروهای ترکیبی جهت درمان استفاده کنید [1396-11-23]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

پیشگیری از کمردرد

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

شاداب و سلامت نگهداشتن موها در تابستان

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

طاسی و کم مویی

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

اندازه طبیعی کلیه ها در بزرگسالان

اکستنشن زیبا ولی جبران ناپذیز

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

جوانسازی آلت تناسلی بانوان با لیزر

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

لک بارداری یا ملاسما چیست و چگونه درمان میشود؟

جراحی لیفت شقیقه چگونه انجام میشود؟

پلاکت درمانی یا پی آر پی

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]