سلام خانم دكتر وقتتون بخير،يه سوال خدمتتون داشتم شما فرمودين كرم فارماسريز ساخت لهستان باعث جوش نميشه ولي من وقتي مصرف ميكنم جوش ميزنم دليلش چيه؟بخاطر كرم هستش يا عوامل ديگه؟خيلي ناراحتم وقتي كرم ميزنم اينجوري ميشه،مرطوب كننده برا پوستي ك خشكه و جوش هم ميزنه و كم ابه و مستعد به اكنه چي پيشنهاد ميدين؟ممنونم

دکتر گیتا فقیهی :

سلام اگر در اثر مصرف کرم دچار جوش میشوید استفاده را قطع نمایید ممکن است پوست شما واکنش نشان میدهدتوصیه میکنیم برای اینکه مجدد دچار این عوارض نشوید حتما توسط پزشک متخصص معاینه شوید و با نظر ایشان درمانها را ادامه دهید [1396-11-23]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

روش تزریق فیلر چانه چگونه است؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

تغذیه و طب مکمل در اختلال عملکرد جنسی

کیست تارلو یا کیست ستون فقرات چیست؟

ماسک وماساژ صورت

سونوگرافی ترانس رکتال (TRUS) برای تشخیص سرطان پروستات

ریزش موی سکه ای

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

تزریق مزوژل چه مزایایی دارد؟

توانایی مغز و دیگر اجزای بدن انسان برای زندگی فرازمینی

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

نکات و اصول مهم تغذیه ای در ایام عید