سلام من مقداری کف سرم کم حجم شده محلل ماینو کسیدیل استفاده کردم ولی پوست سرم قرمز و زخم شد راه دیگه ای نیست برای پر حجمی وسط سرم مرسی

دکتر گیتا فقیهی :

سلام از محلول ها با درصد پایین تر هم اگر استفاده کردید و التهاب داشتید این نوع درمان را ادامه ندهید درمانهای کلینیکی نظیر مزوتراپی و پی ار پی کمک زیادی به تقویت موها و جلوگیری از ریزش موها و کم حجمی مو مینماید [1396-11-30]

پاسخ سوال پزشکیپوست

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

نکاتی طلایی برای داشتن پوستی شفاف و درخشان

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

آی وی اف آزمایشگاهی

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

نقش هسته ی انگور در ورزشکاران

بيماری وسواسی جبری ـ قسمت دوم

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

رفع چروک و خطوط عمقی پیشانی با تزریق فیلر

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

اندومتریوز و ناباروری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

تفاوت عکس رنگی و سی تی اسکن

بوتاکس پیشانی چیست و چگونه انجام میشود؟

بهداشت جنسی زنان- عفونت باکتریایی واژن

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]