سلام خانم دکتر بنده بیست سه سالمه دچار ریزش مو شدم از هیجده سالگی ریزش من همراه با شوره وچربی بود به صورتی که بیشتر موهامم از دست دادم ریزش من از نوع ارثی محلول ماینوکسیدیل وفینپشیا استفاده کردم ولی فایدهی نداشت قطع کردم فعلا فینپشیا میخورم. میخواستم بدونم ایا میشه فینپشیا را ادامه داد وکنارش مزوتراپی هم کرد بعد .ایا قبلش انالیز باید کرد یا میشه استفاده کرد ایا فایدهی دارد هزینه کنم .ممنون میشم راهنمایی کنید

دکتر گیتا فقیهی :

سلام بهر حال بایستی برای درمان موثر تحت نظر پزشک درمان را انجام دهید با دارو میتوان میزان چربی را کنترل کرد از ریزش بیش از حد جلوگیری کرد آنالیز مو به پزشک و بیمار کمک میکند تا حد زیاد روند درمان را تشخیص و میزان اثر دهی را ملاحظه نمایند [1396-12-02]

پاسخ سوال پزشکیریزش مو شوره ماینوکسیدیل

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

با وجود کمردرد راحت بخوابید

۷ وسیله ساده برای برطرف کردن درد

کلید محافظت از شنوایی چیست

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

رژیم غذایی در بیماران خارش دار

مشخصات غده چربی یا لیپوم چیست؟

نشانه های تخمک گذاری چیست ؟

دکتر سمیرامیس هوشیار [ متخصص زنان و زایمان ]

چهارنوع سرطان شایع در زنان

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

نمونه برداری ( بیوپسی ) بیضه یا میکروتسه

پیشگیری از بارداری پس از سقط و زایمان

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]