سلام خانم دکتر عزیز باتشکر از پاسخ هایتان من پوستی چرب و جوش دار دارم وصورتم رو شب و صبح با پن میشوییم حالا واسه نماز ظهر اگه بخوام وضو بگیرم ایا اب خالی با پوستی که از صبح تا ظهر چرب شده باعث جوش نمیشود ؟ راه حل شما چیست ایا بازهم با پن بشوییم پوستم از بین نمیرود؟ خیلی خیلی ممنون

دکتر گیتا فقیهی :

سلام در این فاصله زمانی اگر از کرم ضد آفتاب استفاده نموده اید نیاز به شستشو پوست با شوینده دارید [1396-12-05]

پاسخ سوال پزشکیپوست

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

مزوتراپی مو چیست ؟

دکتر محمد رفیع منزلت [ پوست ، مو و زیبایی ]

تزریق چربی به بغل ران چگونه انجام میشود؟

جوانسازی پوست با دستگاه ال دی ام (LDM)

مدت زمان مناسب رابطه زناشویی چقدر باید باشد؟

انحرافات جنسی(پارافیلیا)

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

هایفوتراپی چیست ؟

مراحل روکش

دکتر کاملیا فرمند [ دندانپزشک عمومی ]

علت جوش های بدن و درمان آنها

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]