سلام خانم دکتر ایا فینپشیا وماینوکسیدیل میتونه در ریزش مو کسی که درماتیت سبوره داره تاثیر گزار باشه .ماینوکسیدیل تشدید کرده ایا فینپشیا هم همین طوره. مرسی بابت جواب هاتون وراهنمایاتون

دکتر گیتا فقیهی :

سلام.با توجه به بیماری درماتیت سبوره که فرمودین بهتر است محصولاتی این چنین را تحت نظرپزشک استفاده نمایید پزشک با توجه به بررسی سوابق و بیمارس شما داروی ترکیبی تجویز مینمایند که موجب تشدید بیماری شما نگردد [1396-12-09]

پاسخ سوال پزشکیریزش مو درماتیت ماینوکسیدیل

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

چه کسانی به پستان فیبروکیستیک مبتلا می شوند؟

کرایوتراپی (فریز) جوش و لک صورت

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

سندروم داون یک ناهنجاری ژنتیکی در جنین

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

سلولیت چیست ؟

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

سندروم تخمدان پلی کیستیک و درمان آن

پسوریازیس سر و نکاتی که باید بدانید

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

علائم و درمان آرتروز زانو چیست؟

نکاتی در مورد مواد غذایی مناسب و روش شروع غذای کمکی

شایع ترین علل گرفتگی عضلات اطراف زانو