با عرض سلام و خسته نباشید خانم دکتر مدتیست که مژهایم بسیار نازک و کم پشت شده و تنها مشکلی که جدیدا توی آزمایش خونم دیده شد پایین بودن د بلیو بی سی گلبول های سفید خونم بوده که دکتر به من گفت به توکسو پلاسما دچار شدم دارویی نداره تا خود سیسیتم امنی بدنم درمان کنه ولی قرص زینک و آهن بهم داد. برای ریزش و نازکیه مژهام چه کار کنم خیلی ناراحتم. از محلول تقویت مژه سریتا هم استفاده کردم ولی اثری نمیکنه. خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید.

دکتر گیتا فقیهی :

سلام.داروهایی که مصرف مینمایید برای جلوگیری از ریزش و نازکی موها مناسب هستند در صورت مصرف یک دوره از داروها و عدم رضایت برای معاینه به پزشک متخصص مراجعه نمایید [1396-12-09]

پاسخ سوال پزشکیآزمایش درمان آهن

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

شایع ترین آسیب های ورزشی زانو

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

آشنایی با ساختار سینه زنان

آخرین سونوگرافی بارداری در چند هفتگی انجام میشود؟

فیزیوتراپی بعد از جراحی دیسک کمر و ستون فقرات

نکات مهم در انجام پی آر کی و لیزیک

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

هورمون رشد چیست؟؟

هر آنچه که باید در مورد کاشت ریش و سبیل بدانید