سلام من من از لیزر الکس استفاده کردم بعد از جلسه دوم پزشک مربوطه به من گفتند بین جلسات باید هفته ای یک بار ناحیه لیزر شده را با تیغ شیو کنی . الان بعد از گذشت چند جلسه موهای زائد من بیشتر شده و سریع تر از قبل رشد میکنه و کاملا از لیزر کردن پشیمونم کرده . دلیل این اتفاق چی میتونه باشه ایا نباید بین جلسات شیو میکردم ؟ راه حل چیه ایا لیزرو ادامه بدم ؟

دکتر گیتا فقیهی :

سلام بعد ازلیزر موهای زائد نهفته خود را نشان میدهند و کاملا طبیعی است و بایستی دوره لیزر خود را کامل نمایید تا نتیجه لازم را دریافت کنید.اگر بعد از گذشت 6-8 جلسه موها از بین نرفت نیاز به انجام آزمایش هورمون دارید [1396-12-12]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

آیا دیابت منجر به آسیب تاندون ها می شود؟

علت انجام سونوگرافی کالر داپلر

شش دلیل ریزش مو در خانمها

نارسایی حاد کلیه چیست و چه علائمی دارد؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

راه های از بین بردن جای بخیه عمل پلک

جراحی پروستات نیاز به چه مراقبتهایی دارد؟

انواع روشهای درمان واریس

دکتر امید هاشمی فرد [ متخصص قلب و عروق ]

کربوکسی تراپی چیست و چه کاربردی دارد؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]