با سلام. در بدن فرزندم 3 روز پیش دانه های ریزی شروع به ظهور کرد که به جز صورت، در اکثر بدن هستند. 2 روز اول را تب داشت اما اکنون که 3روز از مشاهده ی علایم می گذرد، تب قطع شده است اما دانه ها همچنان با مقدار کمی خارش وجود دارند. آزمایش دادیم و به 2 متخصص مراجعه کردیم. نام بیماری مشخصی را عنوان نکردند و فقط گفتن ویروسی است و خودش خوب می شود؟ لطفا راهنمایی فرمایید

دکتر گیتا فقیهی :

سلام بله بنظرم عفونت های ویروسی است که خودبخود بهبود می یابد فعلا جای نگرانی نیست ولی حدود 1ماه بعد یک آزمایش چکاب خون انجام شود [1396-12-16]

پاسخ سوال پزشکیصورت خارش آزمایش

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

تفاوت تاثیر تزریق فیلر و بوتاکس در جوانسازی اطراف چشم

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

کدام ارتزها در درمان عقب زدگی زانو تأثیرگذارند؟

داروهای موضعی برای درمان طاسی

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

شریک زندگی خود را چگونه انتخاب کنید ؟

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

چه بیماریها و مشکلاتی با فیزیوتراپی بهبود یافته و درمان میشود؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

داروهای مناسب درمان ریزش مو

بیوتین ویتامین زیبایی از ویتامین های گروه ب

درد در ناحیه گودی کمر چه علل و درمانی دارد؟