سلام. شب بخیر خانم دکتر من بیماری پسوریازیس دارم از بچگی ولی فکر می کنم خفیف باشه چون فقط روی ارنج و زانوم دارم واز پماد ترکیبی استفاده کردم خیلی بهتر شده . چند سال پیش روی صورتم یه جوش زده بود و من کندمش و لکش روی صورتم مونده، با لکه بر رفع نشد میخوام لیزر انجام بدم. سوالم اینه که لیزر باعث تحریک پوستم نمیشه که از جای لک صورتم پسوریازیس عود کنه. کدوم دستگاه بهتره برای اینکار

دکتر گیتا فقیهی :

سلام لیزر شما بایستی توسط دستگاه الکس با 2 طول موج انجام گردد بهتر است ضایعات پوستی تان کنترل کامل شوند تحت نظر پزشک و در مرکز معتبر اقدام به لیزر نمایید [1396-12-16]

پاسخ سوال پزشکیپسوریازیس لک

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

درباره روزاسه و روش های درمانی آن

دلایل ایجاد منگوله پوستی و فرق آن با زگیل

هالوكس ريجيدوس

جراحی لیزری پی آر کی

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

الكلیسم‏ (Alcoholism)‏

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

روشهای تخلیه ژل پاژ

تغذیه مناسب برای سنگ کلیه

نکات مراقبتی و جوانسازی پوست دست