با عرض سلام و تشکر خانم دکتر من دختری ۲۸ ساله هستم که پوست زیر چشمم بسیار نازک، همیشه سعی هم بر این بوده که از کرم دور چشم استفاده کنم ولی جدیدا چروک هام خیلی عمیق به نظر میرسه. راه حل درمان برای این چروک ها چی هست؟ یا چه کاری میشه انجام داد که عمیق تر نشه؟

دکتر گیتا فقیهی :

سلام درمانهایی نظیر لیزر فرکشنال و ipl برای رفع چروکها بسیارموثر هستند. [1396-12-19]

پاسخ سوال پزشکیپوست چشم چروک

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

سونوگرافی فراصوتی داپلر چیست؟

بیماری های منتقله از طریق تماس جنسی - 2

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

یائسگی

درمان کک مک با لیزر

توصیه های تغذیه ای کلی برای کرونا

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

علت انواع و تشخیص شکستگی لگن

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

پی آر پی

دانستنی های پوست چرب

مزوتراپی جهت درمان ریزش مو

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]