سلام وقت بخیر . چند روز پیش ی کیست التهابی در ناحیه گیج گاه به وجود اومده موهای سرم هم ریخته شده میخواستم بدونم دلیل به وجود اومدن این کیست ها چیه من هر چند ماه یک بار پوستم دچار این عارضه میشه خیلی واسه جای کیست نگرانم آیا با بهبودی جای کیست موهای سرم دوباره برمیگرده؟

دکتر گیتا فقیهی :

سلام علت ایجاد این کیستها میتواند آکنه یا برخی بیماریها با ریشه ژنتیک باشد که بدون معاینه نمیتوان نظر قطعی داد.بهتر است معاینه شوید [1396-12-24]

پاسخ سوال پزشکیکیست

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

علل بروز سلولیت در زنان و مردان

طب سوزنی وکمردرد-سیاتیک

دکتر امیر هوشنگ سپهری [ طب سوزنی ]

چاقی صورت و پر کردن گونه ها با تزریق چربی

هرآنچه درباره کهیر باید بدانیم

انواع لیزر برای جای بخیه

علت لکه های پوستی چیست؟

درد قفل شدن و صدا دادن فک - علائم

دکتر بیژن موحدیان [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

درمان جدید بيماري هاي مفصلي

دکتر شهریار پیرانی [ پوست و مو ]

الکترونیدلینگ صورت چیست ؟