سلام خانم دکتر بنده فینپشیا استفاده میکنم از اون روز که فینپشیا استفاده کردم شهوتم را کم کرده خیلی زیاد باعثوشده خود ارضایی را ترک کنم. به نظرشما ایا میتواند به تنهایی موثره باشه در ریزش مو . 2ایا کسی که درماتیت سبوره داره فینپشیا تشدید نمیکنه ممنون میشم راهنمایی کنید.

دکتر گیتا فقیهی :

سلام خیر بتنهایی موثر نیست،خیر بیماری را تشدید نمی کند ترجیح بر این هست برای درمان توسط پزشک متخصص معاینه و آنالیز مو انجام دهید [1396-12-24]

پاسخ سوال پزشکیاستمنا ریزش مو درماتیت

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

میکرودرم ابریژن

اجاره تجهیزات پزشکی و بیمارستانی در منزل

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

آیا زگیل تناسلی به طور قطعی درمان می شود؟

مضرات نوشابه

کمردرد و سایر مشکلات اسکلتی در کودکان

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

سرم تراپی چیست و چرا افراد به سرم نیاز پیدا می کنند؟

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

عمل جراحی ترمیمی یا بازسازی پستان چیست؟

این رفتارها قوه شنوایی را تهدید می کند

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

کرایوتراپی (فریز) جوش و لک صورت

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]