با سلام خانم دکتر فقیهی من پسر34سالم چندسال پیش پوست صورتمو با اب وصابون ولیف درحمام خیلی سابیدم با اب داغ بعدش متوجه شدم اپیدرم پوستم از بین رفته والان افتادگی پلک دارم ومنافذ پوستم هم بازتر شدن لطفآ بگین چیکار کنم با تشکر؟قسمتهایی که اپیدرمش ولایه شاخه اون از بین رفته بینی وگونه هام وپیشانیه من هستن.

دکتر گیتا فقیهی :

سلام بایستی حضورا معاینه شوید.فعلا از ضد آفتاب BIODERMAمخصوص پوست های حساس استفاده نمایید [1397-01-20]

پاسخ سوال پزشکیپوست پلک بینی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

مواد مغذی ویتامین ها و پروتئین ها

کاربردها و مزایای مزوتراپی برای پوست چیست؟

علت سیاهی پوست گردن و درمان آن

راز داشتن موهای سالم و پرپشت

تزریق هیالورونیک اسید برای لب مدل عروسکی

فریب رژیم های کتوژنیک را نخورید

ورزش درمانی کمر در خانه