سلام خانم دکتر. من یک سال قبل برای جای جوش هام لیزر فرکسل انجام دادم پیش ی دکتر متخصص پوست و مو. مراقبت های لازم رو هم انجام دادم.رنگ پوستم سبزه هست.یک ماه بعد از لیزر فهمیدم جای لیزر تیره تر شده به همون دکتر مراجعه کردم گفتن زیاد چیزی مشخص نیست و انگار قبول نداشتن که تیره شده.ولی برام ی داروی ساختنی نوشتن که شب بزنم به پوستم.تاثیری هم نداشت و پوست رو به شدت قرمز میکنه و دیگه استفاده نکردم. فرمول دارو رو گذاشتم. خانم دکتر آیا راه حلی داره پوستم خوب بشه؟ ممکنه برام ی دارو بگید که ساختنی نباشه؟

دکتر گیتا فقیهی :

سلام از پماد هیدروکورتیزون روزانه 2 مرتبه بر روی پوست استفاده نمایید برای رفع التهابات سعی کنید حضورا توسط پزشک متخصص پوست دیگر معاینه شوید [1397-01-20]

پاسخ سوال پزشکیفرکسل پوست مو

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

درد کشاله ران با منشا سیستم ادراری و تناسلی

کم پشتی ریش و سبیل در آقایان

آمادگی قبل و توصیه های بعد از عمل سیستوسکوپی

روشهای غیر جراحی رفع غبغب

کم خوابی

آر اف فرکشنال چیست

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]