باسلام اقایی ۲۷ ساله هستم با پوست نسبتا چرب یک کرم صدافتاب میخواستم بهم معرفی کنید که موقع استفاده روی پوست مشخص نباشه چون مرد هستم راحت استفاده کنم؟ وچه اس پی افی داشته باشه؟

دکتر گیتا فقیهی :

سلام از ضد آفتابEXFOLIAC با درجه SPF50 استفاده نمایید [1397-01-20]

پاسخ سوال پزشکیپوست

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

علت و علائم سرطان پروستات چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

از کجا بفهمیم زگیل تناسلی داریم؟

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

چه دردهایی در کلینیک درد درمان می شوند؟

آنالیز مو به چه دلیل انجام میشود؟

تغذیه ی دوران قاعدگی

توصیه های بعد از عمل قسمت اول

دکتر بهنام خرمی [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

لیپوماتیک ایمن و مؤثر

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]