با سلام و خسته نباشید مرد 34 ساله هستم و پنج سال هست فناستراید مصرف میکنم و سه ما پیش کاشت مو انجام دادم و ان شاءالله میخواستیم اقدام برای فرزند انجام بدیم آیا باید فناستراید رو قطع کنم؟و اگر بله چه مدت باید از کاشت مو بگذره که بتونم سه ماه قطع کنم؟ با تشکر فراوان

دکتر گیتا فقیهی :

سلام تاثیر مصرف دارو بر روی کاهش احتمال باروری است بهتر است 1 تا 2 هفته قبل از اقدام قطع نمایید. [1397-01-22]

پاسخ سوال پزشکیپیوند مو

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

هفت نشانه در پوست که باید جدی بگیرید

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

نشانه های سرطان سینه

کاربرد لیزر میکرونیدلینگ

مراقبت از پاها

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

توده سینه به چه دلایلی ایجاد میشود؟

جوانسازی پوست با آر اف فرکشنال

رابطه افت تحصیلی و تغذیه

ليزر ليپوليز چيست و چگونه عمل می كند ؟