باسلام. خانمی.۲۹ ساله هستم و بیماری لوپوس دارم . یک هفته درهوای شرجی و گرم بودم . الان روی صورتم قسمت پیشونی و نوک بینی و گوشه ی چشمم قرمز شده . خارش نداره و فقط درحد التهاب و قرمزی پوست هست. چندسال قبل هم پوستم همینطور شده بود که دکتر پوست ب من پماد تاکرولیموس و چند پماددیگه دادن و پوست صورتم خوب شد. الان هم میتونم از همون پماد ها استفاده کنم ؟ و برای پوست من چه ضدافتاب فیزیکالی مناسبه الان سان سیف استفاده میکنم . با تشکر از شما

دکتر گیتا فقیهی :

سلام بایستی از پمادهای ضد التهاب نظیر هیدروکورتیزون استفاده نمایید ضد آفتابهایی نظیر bioderma AR برای پوستهای حساس که قابلیت قرمز شدن دارند مناسب است [1397-01-27]

پاسخ سوال پزشکیبینی خارش پوست

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

راه های تشخیص سلولیت

دلایل ریزش ابرو و راهکار درمان آن

تزریق بوتاکس تعریق کف دست

روشهای سفید و روشن شدن پوست صورت و بدن توسط متخصصان پوست

اصول غذایی در نارسایی حاد کلیه

نشانه های پوست حساس

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

آلوپسی چیست و انواع آن کدام است؟

جراحی های میکروسکوپیک در اورولوژی چه کاربردی دارد؟

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

چه کسانی باید ماموگرافی انجام دهند؟