سلام خانم دکتر من بهتون پیغام داده بودم راجب پوست صورتم که توحمام سابیدم اپیدرمش از بین رفته ومنافذ اون باز تر شدن وافتادگی پلک پیداکردم من از ارومیه باهاتون تماس میگیرم امکان مراجعه به مطبرو ندارم توشهر خودمون متخصص پوست رفتم بهم داروهای غیر مرتبط میدن من اصلآ نمیتونم از مواد شوینده استفاده بکنم بافت روی پوست صورتمو میشوره و صورتم قرمز رنگ میشه وقتی دوسه هفته به صورتم دست نمیزنم پوسته پوسته همراه با جوشهایی که از منافذ بیرون اومدن میشه مجبورمیشم بشورمشون تا صورتم صاف بشه با دارومیشه درمان کرد

دکتر گیتا فقیهی :

سلام توصیه شد ابتدا به پزشک مراجعه فرمایید.چون رفع مشکل شما نیاز به معاینه حضوری دارد از پمادهای ضد التهاب نظیر بتامتازون استفاده نمایید.همچنین روزانه از ضد آفتاب مخصوص پوستهای حساس bioderma حتما استفاده نمایید [1397-02-01]

پاسخ سوال پزشکیپوست پلک درمان

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

موبرهای دایمی؟؟

راههای جلوگیری از پیری پوست

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

انواع رادیوگرافی دندان

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

کاربرد رادیوگرافی جمجمه

اقدامات لازم بعد از کاشت مو به روش FIT

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

مزونیدلینگ برای لک و جوانسازی پوست

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

مهمترین نکات تزریق ژل لب

صرع و دلایل صرع

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

عوارض عفونت مجرای ادرار را جدی بگیرید