با سلام خانم دکتر فقیهی من پوست صورتموتو حمام سابیدم اپیدرمش از بین رفته الان از کرم سیکالفیت اون استفاده میکنم تا ترمیم بشه ایا قبل از اینکه به صورتم کرم سیکالفیت بزنم باید با صابون صورتمو بشورم یا نباید به صورتم صابون بزنم؟ باتشکر

دکتر گیتا فقیهی :

سلام کرم کاندولا -زینک (c-z) سیوند را مصرف نمایید روزانه 2 بار استفاده نمایید [1397-02-19]

پاسخ سوال پزشکیپوست صابون

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

آیا روش جراحی، برای درمان سرطان کلیه مناسب است؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

مزاج شناسی و اصلاح طبع در طب سنتی ایرانی

دکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]

بررسی علت و علائم بیماری روماتیسم مفصل ران و لگن

خارش پوست در فصل بهار

مقایسه دو روش جوانسازی هایفو و اندولیفت

آیا ورزش، می تواند به اختلال نعوظ کمک کند؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

گزگز پاها ،دردپا،اختلالات پا

مزایا و معایب قرصهای پیشگیری از بارداری

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

مزووایت صورت یا کرم پودر دائمی