سلام خانوم دکتر اول میخواستم بابت این که همیشه وقت میزارین و سوالات بیماران رو صبورانه جواب میدین ازتون تشکر و قدر دانی کنم. خانوم دکتر من امروز صبح که از خواب پاشدم دونه های خیلی ریز و قرمزی روی پهلوی چپم دیدم و این دونه ها روی شکم تا روی سینه هام و پاهام تا قسمت زانوم هم هست. علت چی میتونه باشه؟ یه مقدار هم روی قسمت کلیه و پهلوی چپم خارش دارم. علت چی میتونه باشه. ممنون میشم راهنمایی کنید.

دکتر گیتا فقیهی :

سلام،ممنون از لطف شما ممکن است مربوط به حساسیت غذایی دارویی باشد و استرس عامل ایجاد باشد اگر ادامه دار بود جهت معاینه به پزشک مراجعه فرمایید چون بایستی از نزدیک دانه ها بررسی گردد تا دارو ویا پماد تجویز شود [1397-02-10]

پاسخ سوال پزشکیخواب سینه کلیه

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

آلت تناسلی نهفته چیست و چگونه درمان می شود؟

خدمات فیزیوتراپی، توانبخشی و کاردرمانی چیست؟

آب درمانی برای دردهای مفصلی و عضلانی

پی آر پی یک روش طبیعی برای جوانسازی و رفع تیرگی زیر چشم

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

بیرون زدگی دیسک گردن چه علائمی دارد؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

رژیم غذایی و مکمل های توصیه شده در درمان میگرن

نکات مراقبتی برای جوان ماندن پوست

نقاط فوردایس لب ( تجمع غدد چربی زیر پوست)چیست؟

شخصیت نمایشی

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]