سلام و خسته نباشید ببخشید من ۲۰سال سن دارم از زمان کنکور به بعد جوش هایی پشت کمرم میزنه که نه چرکی هستند و نر بیرون میان خیلی باعث شده اعتماد به نفسمو از دست بدم ، هم رنگ پوستم هستن تما خیلی برجسته تر به دکتر که مراجعه کردم گفت گوشت اضافه هست و باید تزریق کنی خودشون برام کورتون تزریق کردن توشون یکم شل شدن و بعد از یه مدت همون طور سفت شدن البته این مشکل ارژی هم هست و مثل اینکه پدرمم اینطوری بودن ، میخواستم بدونم دلیش چیه و راه درمان داره ؟ فکر میکنم باید یه راهی وجود داشته باشه

دکتر گیتا فقیهی :

سلام اختلال هورمونها بشکل ژنتیکی وجود داشته که باکتریها نیز در چربی زیر پوست مجتمع می گردند.باید کپسول آکوتان مصرف گردد [1397-02-19]

پاسخ سوال پزشکیگوشت تزریق کورتون

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

علت افتادگی پوست چیست و چگونه می توان آن را درمان کرد؟

ضدآفتاب چیست و ضدآفتاب مناسب کدامست ؟

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

لکه های ناشی از گذشت سن

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

زاویه دار کردن فک با تزریق ژل

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

سونوگرافی پستان در چه مواردی انجام میشود؟

عکس انحراف زانو در چه مواردی و چگونه انجام میشود؟

نولی پاریته چیست و چه ارتباطی با سرطان پستان دارد؟