با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دکتر بزرگوار. ناخن انگشت شصت پای بنده نیمه بالایی آن از بستر جدا شده بدون هیچگونه التهاب و تغییر رنگی و فقط ناخن خشک به نظر میرسه. لازم به ذکر است که بنده همیشه کفش پاشنه دار میپوشم و معمولا به اقتضای شغلم زیاد سرپا هستم. از خانم دکتر عزیز تقاضا دارم بنده رو راهنمایی بفرمایید که آیا پمادی هست که بتونه درمانش کنه. پیشاپیش از بذل توجه شما سپاسگزارم. اجرکم عندالله.

دکتر گیتا فقیهی :

سلام،ممنون پماد شاندیز ضدترک و خشکی پوست دست و پا استفاده نمایید [1397-02-19]

پاسخ سوال پزشکیناخن کفش

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

نقش تغذیه و سلامت ناخنها

سیاهی پشت کمر نشانه چیست؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

رژیم غذایی و مکمل های توصیه شده در درمان کم خونی

عفونت پروستات یا پروستاتیت چیست؟

پس از لیفت شقیقه به چه مراقبتهایی نیاز است؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

تشخیص و درمان پارگی و بیرون زدگی دیسک بین مهره ای

روشهای درمان میلیا یا کیست میلیوم

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

کک و مک چیست ؟

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]