سلام خسته نباشید من درماتیت سبوره دارم و دکتر برام دارویی تجویز کرد که داروخانه برام ساخت ماینوکسیل1 ومثل اینکه ی سری داروهای دیگه که با هم ترکیب شدن. یکبار در روز صبحها تجویز شده. این دارو اگه قطع بشه ابروها اگه رشد کنن دوباره میریزن؟ چه طور باید قطعش کنم که نريزه؟

دکتر گیتا فقیهی :

سلام باید داروها را فعلا تا مدت یکسال ادامه دهید [1397-02-19]

پاسخ سوال پزشکیدرماتیت دارو

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

چرا دچار خارش پوست میشویم؟

لیزر کیوسوییچ چیست و چه کاربردی دارد؟

کسانی که قصد پیوند مو دارند بخوانند

محدودیت رشد داخل رحمی (IUGR) چیست؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

بررسی کدام اندام های بدن با ام آر آی امکان پذیر است؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

اختلال دو قطبی در اطفال

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

انواع روشهای درمان کمر درد

ژل آلیاکسین؛ ژلی منحصر به فرد برای زیر چشم

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

سونوگرافی های دوران بارداری