سلام وقت بخیر من دختری ۲۰ساله هستم که به متخصص پوست مراجعه کردم و ایشون کرم ملاکرفورت وپن روشن کننده لیلاک رو تجویز کردن چهار روز از کرم ملاکرفورت استفاده کردم برروی پوست صورتم که اطراف دهانم پوستم خشک و دارای التهاب شده بنظرتون چیکارکنم؟؟ متشکرم بابت پاسخگویتتون

دکتر گیتا فقیهی :

سلام کرم را قطع نمایید،از پماد هیدروکورتیزون 2-3 روز استفاده نمایید.بعد از رفع التهابات کرم رامجدد استفاده نمایید فقط دوره مصرف و مدت زمان آن کمتر باشد [1397-02-19]

پاسخ سوال پزشکیپوست

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

اصلاح فرم و حجم دهی به چانه با تزریق فیلر

دکتر علی رفسنجانی [ جراحی پلاستیک و زیبایی ]

ترشحات زنانه طبیعی است یا نه ؟

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

فواید میکرودرم ابریژن و روش انجام این روش چیست؟

مکمل های مورد نیاز در زنانی که قصد باردار شدن دارند

تهیه رادیوگرافی یا عکس از کمر چه عللی دارد؟

منگوله ی پوستی چیست و چگونه درمان میشود؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

پیشگیری از گلوله شدن فیلر در زیر چشم

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

کیست کلیه، علت، عوارض، تشخیص و درمان

بررسی تأثیر سلامت مثانه بر عملکرد جنسی زنان

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]