سلام خانم دکتر ببخشید یک سوال داشتم دختری بیست یکساله ام که یک سری لکه های ریز ریز قهوه ای شبیه به کک روی پوستم هست که کم رنگند میخواستم ببینم آیا امکان رفع با کرم وجود داره چه کرمی رو شما توصیه میفرمایید؟ برای رفع دانه های سیاه روی بینی چه توصیه هایی دارید ؟؟ مرسی از اینکه به سوالات ما مردم با صحه صدر جواب میدید

دکتر گیتا فقیهی :

سلام بایستی پوست شما آنالیز گردد اگر دارو جوابگو باشد بایستی بنا به نوع پوست دارو مصرف نمایید.یا بنا به نوع لک ها از لیزر درمانی استفاده نمایید. دانه های سیاه روی بینی با پاکسازی و مرقبت های درمانی کلینیکی قابل رفع هستند برای پیشگیری از ایجاد لک ها روزانه از ضد آفتاب حتما استفاده نمایید و تغذیه مناسب نیز کمک کننده هستند [1397-02-24]

پاسخ سوال پزشکیبینی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

بولیمیا (پرخوری عصبی )چیست؟؟

علائم آسیب دیدگی عصب گردن

بارگیری کربوهیدرات

عملکرد سلنیوم در ورزشکاران و نحوه مصرف

نحوه صحیح استفاده ازداروهای موضعی ضدجوش یا اکنه

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

لیفت مژه

پی آر اف(PRF) چیست و چه کاربردی دارد؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]