سلام و وقت بخیر آیا روش و درمانی چه موقت و چه دائم جهت نرم شدن ریش های زبر و خشک وجود داره؟ اگه جوابتون مثبته، بفرمایید چه محصول و چه برندی؟ به چه صورت و تا چه مدت؟

دکتر گیتا فقیهی :

سلام کراتینه کردن با رعایت احتیاطات لازم روشی است که بصورت موقت جوابگو است [1397-03-07]

پاسخ سوال پزشکیریش صورت

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

رژیم غذایی و مکمل های توصیه شده در درمان میگرن

کاهش التهاب عضلانی با مغناطیس درمانی

لیزر درمانی مؤثر برای رفع لک های صورت

هیدروکسی بتامتیل بو تیرات (HMB) و تاثیر آن بر ورزشکاران

کاربرد سونوگرافی ترانس رکتال

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

راه های درمان و پیشگیری از كهير

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

توصیه های بعد از عمل پروستات

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

این رفتارها قوه شنوایی را تهدید می کند

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

رابطه ی ریزش مو در زنان و یائسگی