سلام بابت پاسخ به سوال قبلی که پرسیده بودم خیلی متشکرم خواستم بدونم آیا کرم ملاکرفورت رو میشه برای پشت گردن و کل گردن یا زیربغل استفاده کرد؟من ۲۱سالمه ودخترخانم هستم باتشکر از شما

دکتر گیتا فقیهی :

سلام داروی خیلی قوی هست و میتواند محرک باشد باید روی یک منطقه تست گردد اگر بعد از گذشت 20 دقیقه سوزش داشت و ملتهب گردید استفاده ننمایید [1397-03-07]

پاسخ سوال پزشکیگردن

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

چطور از ایجاد جای جوش پیشگیری کنم؟

رژیم غذایی و مکمل های توصیه شده در درمان بیش فعالی

تخمدان پلی کیستیک - بخش دوم

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

چه تعداد افراد کم شنوا در تهران وجود دارد؟

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

عادت ماهانه مردان چیست؟

عمل ثانوی بینی

دکتر بهنام خرمی [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

راهکارهای طب فیزیکی برای درمان سردردهای عصبی و میگرن

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

چرا پوست تاول میزند؟