سلام خانوم دکتر. قسمت کوچکی از یکی از ابرو هایم به دلیل وجود جای آبله مرغان خالی میباشد. آیا برای کاشت ابرو در این قسمت میتوان از زیر ابروهایم ،منظورم تارهای ابرویی که در اصلاح چیده میشوند است، استفاده کرد؟ آخه من زیر ابرو زیاد دارم.

دکتر گیتا فقیهی :

سلام برای کاشت ابرو برداشت از موهای پشت سر انجام میشود [1397-03-05]

پاسخ سوال پزشکیابرو آبله مرغان اصلاح

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

رفع خطوط بین دو ابرو با بوتاکس خط اخم

افزایش خطر سرطان پستان با بافت متراکم سینه

موها درباره سلامتی چه میگوید

فوایدمغزها

نتیجه تحقیقات درباره سرطان پستان

همه چیز درباره ویتامین روی

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

شاداب و سلامت نگهداشتن موها در تابستان

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

لوب فرونتال یا پیشانی مغز و نقش آن در رفتارهای ما

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]