سلام، خانم دکتر پسری 28 ساله هستم، مدتیه تقریبا دوماه، از ناحیه ی بغل موهای سرم بصورت هفتی ریزش پیدا کرده، که البته ارثی هست تو فامیلمون ، اما از من خیلی این چند وقته ریزشش زیاد بوده، کف سر نکیریزه از بغل میریزه به صپرت هفتی، شامپو ملانین. فولیکا، لوسیون سینره هم اسنفاده کردم فایده نداشت، ممنون میشم یه شامپو و یه محلول یا سرم خوب برای جلوگیری از ریزش مو ارثی بهم پیشنهاد کنید، البته قیمتشم یکم مناسب باشه

دکتر گیتا فقیهی :

سلام لوسیون ماینوکسی لامینین روزمره روی سر اسپری گردد [1397-03-07]

پاسخ سوال پزشکیشامپو ریزش مو

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

اسکلروتراپی چیست و چه تاثیری روی درمان واریس دارد؟

نقاط ماشه ای (Trigger point) چه علائمی دارند؟

آرتروز گردن چه علائمی دارد؟

دلایل بروز موخوره و راه های پیشگیری از آن

بیماری كاوازاكی

دکتر فریدون آشنایی [ فوق تخصص بيماريهای قلب اطفال ]

سیلیکون چیست؟

ورزشی برای سلامت جسمی و جنسی زنان

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

فوايد انواع تمرينات در ديابت

تمرینات کگل

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]