سلام دکتر خسته نباشید دکتر پسر 20 ساله ای هستم که دو سال ریزش مو دارم . قرص فینایند هم تا حالا اثر نکرده. دکتر موهای بغل سرم به شدت با پیازها میریزه . نمیدونم دلیلش چیه. دکتر رفتم برای آزمایش اسپرم نوشتند مشخص شد واریکوسل دارم. ولی مشکل تیروئید و هورمونی ندارم . لطفا راهنمایی ایم کنید. چون عجیبه که بغل سرم داره خالی میشه.متشکرم

دکتر گیتا فقیهی :

سلام بایستی موی شما مورد آنالیز قرار گیرد.سپس داروهای دیگر با زمینه هورمونی قوی تر تجویز گردد [1397-03-19]

پاسخ سوال پزشکیریزش مو آزمایش اسپرم

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

زاویه دار کردن فک با تزریق ژل

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

تغذیه و طب مکمل در اختلال عملکرد جنسی

درمان بیماری دیسک کمر با اوزون تراپی

لکه های بارداری؛ علت ایجاد، انواع و روشهای درمان

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

کراتین در ورزشکاران

بررسی تأثیر کووید 19 بر وضعیت زنان باردار

فواید آب لبو (آب چغندر قرمز )برای ورزشکاران

بهترین روش لیفت گونه بدون جراحی

افتادگی پلک بعد از بوتاکس چقدر طول میکشد؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]