سلام دکتر سرماخوردم و دوماه خوب نشدتا اینکه دوتا سفتریانا و دوتاسفازولین زدم و سفیکسانم خوردم حالا از چندروز بعد از این ماجراها بدنم لکه های بزرگ و کوچکی میزنه از صورت تا پا همه جا،بزرگ و کوچیک و برجسته و غیربرجسته و شدیدا میخارن و وقتی میخواد جایی در بیاد اول اون ناحیه سرخ میشه بعد لکه درمیاد میخاره و محو میشه و جای دیگه درمیاد به همین شکل و یا چندجا درمیاد و محو میشن و باز چندجای دیگه؛ یه آدم غیرمتخصصی گفت میتونه لوسمی یا اچ آی وی باشه راهنماییم میکنید چی هستن براتون آرزوهای خوب میکنم

دکتر گیتا فقیهی :

سلام فعلا نمیتوان چنین تشخیصهایی را داد نگران نباشید به احتمال زیاد عارضه کهیر مربوط به داروهایتان است [1397-03-19]

پاسخ سوال پزشکیصورت ایدز

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

اگزما دست بخش اول

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

اقدامات احتیاطی در مورد مصرف راکوتان

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

درد کشاله ران و زیر شکم بعد از جراحی

سیاتیک چگونه تشخیص داده میشود؟

وزوز گوش ضربانی چیست؟

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

اقدامات قبل از سونوگرافی کلیه و مجاری ادراری

آکانتوز نیگریکانس چیست؟

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

چگونه شامپو بزنیم ؟

کاشت مو چقدر طول می کشد؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]