با سلام وخسته نباشید خدمت خانم دکتر من دختر ۱۹ ساله ای هستم و یه چند سالیه لکه های قهوه ای روگونه هام افتاده ازتون سوال کردم گفتین از کرم های شب استفاده کنم نزدیک به ۳ماه هست که استفاده میکنم ولی ازبین نرفتن ولی زیاد هم نشدن میخوام بدونم راه درمان قطعی از طریق لیزر وجود داره که کاملا از بین برن ؟؟؟یا لیزر اثری روشون نداره؟

دکتر گیتا فقیهی :

سلام راه حل قطعی وجود ندارد که 100 درصد تضمین نمود ولی لیزرها ممکن است موثر باشند باید تست شود [1397-03-19]

پاسخ سوال پزشکیدرمان

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

این رفتارها قوه شنوایی را تهدید می کند

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

در مورد رابطه جنسی و سرطان دهان چه نکاتی باید بدانیم؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

درمان آرتروز کمر و گردن با امواج آر اف

درمان تغذیه ای بیماران مبتلا به فشار خون ( بخش سوم پتاسیم )

بدشنوایی در کودکان سندروم داون و درمان آن

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

۶ ورزش کششی در زمان بارداری

قاعدگی دردناک یا دیس منوره

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

چگونه درد لگن بر سلامت جنسی فرد تأثیر می گذارد؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

مزوتراپی چیست و عوارض آن کدام است؟