سلام دکتر من برای ترکهای رانم که قدیمی هم هستن ترتینوئین مصرف میکنم یه مقدار خیلی کم تاثیر گزاشته گفتین سه ماه ادامه بدم تا محو بشن الان که سه ماه شده و تقریبا بهتر شده اگه چندماه دیگه ادامه بدم میتونه تاثیر بیشتری بزاره یا دوره درمان تکمیل شده و بهتر ازین نمیشه

دکتر گیتا فقیهی :

سلام اصولا درمان این خطوط بسیار زمانبر هستند و ممکن است برخی درمانها نظیر میکرونیدلینگ همراه با مزوتراپی تاثیر مطلوبتری داشته باشد. درمورد داروها هم اگر موثر بودند یک دوره دیگر مصرف نمایید. [1397-04-04]

پاسخ سوال پزشکیدرمان

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

تزریق بوتاکس دیسپورت و مصپورت چه مزایای دارد؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

مراقبتهای دوران یائسگی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

تفسیر سونوگرافی مثانه

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

وحشت از پرواز

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

مضرات اشعه ایکس برای جنین

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

رژیم غذایی و مکمل های توصیه شده در درمان سنگ کلیه

ماندگاری بوتاکس چقدر است؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

بهترین سوخت برای عضلات ورزشکاران

آیا تزریق بوتاکس برای درمان سردرد و میگرن کارساز است ؟

دکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]