سلام معمولا کبد چرب و اندکی ناسالم چه مشخصاتی داره که انسان میتونه پی ببره بهش و راه درمانش

دکتر گیتا فقیهی :

سلام علائم پوستی این بیماری شامل ایجاد کک و مک در صورت و یا ایجاد آکنه و جوش روی بازوها و کمر میباشد. موثرترین درمان دوری کردن از فست فودها و تغییر رژیم غذایی میباشد.میتوان تحت نظر پزشک اگر دارو نیز استفاده نمود [1397-04-09]

پاسخ سوال پزشکیکبد

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

آیا بیماری لیکن پلان خطرناک است؟

عمل بسته دیسک با لیزر

آیا عدم تقارن بیضه ها خطرناک است؟

عوارض جراحی واریکوسل

سونوگرافی سینه چه چیزی را نشان می دهد؟

سوزش و درد انگشت شست پا نشانه چیست؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

علت گوشت اضافه بعد از عمل پلک و درمان آن

علت و علائم تنگی سوراخ مجرای ادرار

فیبرومیالژیا چگونه درمان میشود؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]