با عرض سلام و وقت بخیر خدمت شما. پسری 24 ساله هستم که قبلاً وقتی موی سرم رو شانه میکردم و بیرون میرفتم و برمیگشتم حالت موی سرم تغییری نمیکرد اما الان چند وقتی هست که فقط چند دقیقه بعد از اینکه موی سرم شانه میکنم؛ حالت خودش رو از دست میده که خیلی آزار دهنده س. ممنون میشم اگه بفرمایید علتش چیه و چه کار باید بکنم. خیلی متشکر

دکتر گیتا فقیهی :

سلام احتمال دارد تارهای موهای شما نازک شده و قوام خود را تاحدی از دست داده باشد.البته چون این مساله برای شما آزاردهنده شده توصیه میشود تحت نظر پزشک متخصص یک آنالیز مو انجام داده وبرای بهبود موها و قوام آنها دارو مصرف نمایید.در غیر اینصورت بایستی از شامپوهای حالت دهنده استفاده کنید [1397-04-09]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

برای وضعیت هالوکس والگوس، بهتر است چه کفش هایی بپوشیم؟

زگیل تناسلی با چه روشی درمان می شود؟

درد و بی حسی پاها در بیماران دیابتی

دانستنی های واریس

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

مقایسه چهاردستگاه لیزری و غیر لیزری درجوانسازی پوست

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

گل مژه چگونه درمان میشود؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

کاربردهای لیزرالکساندرایت کوترا

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

افسردگی تنها مختص بزرگسالی نیست

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

علت انجام سونوگرافی لومبوساکرال

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]