سلام خانم دکتر خسته نباشید ببخشید پسری 20 ساله هستم که پارسال جوش های بدی روی پیشانی ام زد.همچنین پارسال پس از حمام رفتن ولیف کشیدن صورت متاسفانه مستقیما جلوی نورخورشید رفتم و پوست صورتم بسیارسوخت.پس ازسوختگی از ژل سوختگی آلوئه ورا استفاده کردم.الان یک سال از اون موقع میگذره و بسیار بسیار پوست صورتم بدشده.جوش ها رفته اند ولی جای قرمزی آنها مانده است.تصویر رو خدمتون پیوست کردم. خانم دکتر ببخشید چون بیشتر از 500 کاراکتر نمیتونم تایپ کنم ادامه سوال رو تو تصویر خدمتتون ارسال میکنم.بازم معذرت میخوام

دکتر گیتا فقیهی :

سلام فکر میکنم مورد سوال شما قبلا پاسخ داده شده برای درمان بایستی داروی ترکیبی مصرف شودهمراه با لیزرIPL ،سعی کنید از ضدآفتاب مناسب پوست های حساس نیز استفاده کنید. [1397-04-23]

پاسخ سوال پزشکیصورت پوست ژل

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

دررفتگی مادرزادی مفصل هیپ، دیسپلازی لگن

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

پی آر پی و پی آر اف چه شباهت ها و تفاوت هایی با هم دارند؟

رگ به رگ شدن کمر چه علائمی دارد و چگونه درمان می شود؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

تزریق چربی و مراقبت های پس از آن

درمان حاملگی خارج از رحم

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

یکسان نبودن چهره افراد را چه باید کرد

دکتر محمدحسن سمندری [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

رفع چروک اطراف چشم یا خطوط پنجه کلاغی

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

نکاتی برای انتخاب روان کننده ها در رابطه جنسی

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

درمان درد شانه با تزریق داخل مفصل