با سلام دختری 29 ساله هستم برای درمان جوش های صورتم منخصص پوست کپسول ایزو ترتینوئین تجویز کرد دو سال پیش ازمایش دادم و انزیم های کبدی ام لب مرز بود با توجه به این می توانم از این کپسول استفاده کنم ؟

دکتر گیتا فقیهی :

سلام اگر آنزیم ها لبه مرز باشند میشود کپسول را روزانه یا یک روز در میان استفاده نمایید.از شیر و چربی حیوانی و غذاهای فست فود پرهیز داشته باشید [1397-04-23]

پاسخ سوال پزشکیدرمان پوست لب

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

جوانسازی پوست با کربن تراپی

تجمع غدد چربی زیر پوست یا فوردایس چیست؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

خون ریزی مغزی به چه علت رخ می دهد و علائم خون ریزی مغزی چیست؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

از بین بردن موهای زائد

پاکسازی پوست چگونه انجام میشود؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

(چالش سی روز دیسیپلین برای کاهش وزن (3

معرفی انواع مختلف بیماری پسوریازیس

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

چه بیماریها و مشکلاتی با فیزیوتراپی بهبود یافته و درمان میشود؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

راش پوستی و یا بثورات جلدی چیست؟