سلام روز بخیر دو تا سوال داشتم آیا قرص اچ دی باعث ازدیاد موهای زائد می شود و سوال دوم اینکه ضد آفتاب های رنگی خاصیت ضد افتاب بی رنگ و ساده را دارد ممنون خانم مجرد سی و پنج ساله

دکتر گیتا فقیهی :

سلام فقط در برخی از افراد باعث افزایش موهای زائد میشودولی در حالت کلی مشکلی برای این عارضه بوجود نمی آورد. بله،اگر با توجه به نوع پوست شما باشد مشکلی ندارندفقط از لحاظ منظره ظاهری و سلیقه مصرف کننده متفاوتند [1397-04-25]

پاسخ سوال پزشکیآفتاب

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

دندان عقل

دکتر بیژن موحدیان [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

بهترین سن برای کاشت ریش و سبیل چه سنی است؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

چگونه حساسیت به بدلیجات را از بین ببریم؟

تشخیص تنبلی تخمدان با سونوگرافی

اختلال بیش فعالی و کمبود تمرکز

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

جوانسازی پوست با لیزر جنسیس کوترا

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

ترشحات زنانه طبیعی است یا نه ؟

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

آیا فانتزی جنسی به حل مشکلات جنسی کمک میکند؟

پرسش های متداول فیلرهای پوست

دکتر کاوه کریمی راد [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]