باعرض سلام وخسته نباشید.من دختری26ساله هستم که موهای بسیار پرپشتی داشتم.اما مدتیه که موهام مخصوصا در ناحیه جلوی سر یه مقداری دچار ریزش شده.البته این ریزش همراه با خارش هست.جوش یا قرمزی نداره.شوره هم تا حدی.البته ابروهام هم همین مشکل رو داره.یعنی احساس خارش میکنم بعد از خاروندن ریزش ابرو دارم.لطفا راهنماییم کنید.آیا مصرف روی میتونه باعث رشد مجدد موهای ریخته شده باشه؟

دکتر گیتا فقیهی :

سلام اینکه میفرمایین خارش دارید بهتر است توسط پزشک معاینه شوید مکمل ها را قبلا اگر استفاده نموده اید و مشکل و حساسیت خاصی نداشتید بلامانع است.کپسول هیرویت تا سه ماه روزانه 1عدد مصرف شود همراه صبحانه [1397-05-01]

پاسخ سوال پزشکیخارش شوره ابرو

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

حل اختلاف با نوجوان

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

همه چیز درباره رنگ مو - قسمت سوم

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

علت پرمویی زنان چیست؟

هایفوتراپی روشی مؤثر برای جوانسازی و لیفت صورت

دکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]

ماینوکسیدیل و عوارض آن

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

چه روش لاغری برای من مناسب است ؟

دکتر محمدرضا حاجیان [ فوق تخصص جراحی پلاستیک ]

مرگ تدریجی با مصرف شكر

دکتر سیامک ترابی نژاد [ طب سوزنی ]

روش های درمان اسکار آکنه

درباره بیماری صرع چه می دانید؟