با سلام ببخشید من دختری هستم ۲۲ساله قصد دارم برای عروسی موهام و رنگ کنم با توجه به اینکه دچار ریزش موی شدید هستم و چندی است یکم موهام بهتر شده و نمخوام مجددا اون ریزش برگرده خواهشا ضمن راهنمایی من به بنده بفرمایید ایا رنگ مو ودکلره باعث ریزش مو ی برگشت نا پذیر میشه یا خیر توصیه شما در این خصوص چیه مرسی ممنون

دکتر گیتا فقیهی :

سلام بهتر است قبل از انجام رنگ تقویت موها را با روشهایی نظیر مزوتراپی و درمانهای کلینیکی تحت نظر پزشک انجام دهید.اگر نکات مراقبتی مو و تقویت آنها را بدرستی انجام دهید ریزش حداقل خواهد شد. [1397-05-03]

پاسخ سوال پزشکیمو ریزش مو

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

مقایسه روشهای کاشت مو

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

ضدآفتاب چیست و ضدآفتاب مناسب کدامست ؟

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

تغذیه در ریکاوری و بازسازی ورزشکاران

پیری پوست خود را به تعویق بیاندازید

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

اختلال پردازش مرکزی شنوایی چیست ؟

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

پلاسماجت غبغب چگونه انجام میشود؟

سندروم آتروفی و ضعف اندام تحتانی

دکتر سیامک ترابی نژاد [ طب سوزنی ]

اگزمای سرشتی مقاوم وشدید در بزرگسالی

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

درد پای ناشی از تنگی کانال نخاعی