باعرض سلام و خسته نباشید.خانم دکتر میخواستم بپرسم برای درمان ریزش مویی که در اثر اگزمای پوست سر و استرس ایجاد میشه کپسول زینک پلاس بهتر جواب میده یا کپسول هیرویت؟

دکتر گیتا فقیهی :

سلام کپسول هیرویت حاوی ویتامین های موثر برای مو هست .برای کنترل اگزما و اثربخشی ویتامین ها بایستی تحت نظر پزشک متخصص پوست و مو باشید [1397-05-06]

پاسخ سوال پزشکیدرمان پوست استرس

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

پاکسازی کامل پوست skin care چیست؟

ماسک های طبیعی برای سلامت پوست

نقش آلودگی هوا در بروز ناباروری

علت و علائم تنگی سوراخ مجرای ادرار

طریقه مصرف عرق کاسنی

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]

آیا میتوان از ناتوانی جنسی پیشگیری کرد؟

پیشگیری از افزایش وزن مجدد

آیا ورزش، می تواند به اختلال نعوظ کمک کند؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

راهکارهای برطرف کردن بوی بد و نامطبوع بدن