باسلام وخسته نباشید. دختری29 ساله هستم . بیماری لوپوس دارم. نزدیک 2 هفته هست که قسمته پیشانی ملتهب و برامده شده ولی خارش و درد نداره . یک دوره ای که لوپوس بالا بود پماد کورتون استفاده کردم و قرمزی ازبین رفت. الان لوپوس م بالا نیست ولی قسمته پیشانیم دوباره قرمز شده . نمیدونم دیگه چه چیزی باید استفاده کنم یا نیازهست ک دوباره به دکتر پوست مراجعه کنم . با تشکر

دکتر گیتا فقیهی :

سلام این قبیل از بیماریهای پوست در دوره هایی عود میکنند.داروهایی که طبق تجویز پزشک مصرف میکنید را ادامه دهید.مصرف منظم داروها به کنترل بیماری کمک زیادی میکند [1397-05-17]

پاسخ سوال پزشکیخارش درد کورتون

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

تاول چیست و چه مناطقی از پوست را درگیر می کند؟

نسل جدید لیزرها را بیشتر بشناسیم

PRP (پی آر پی) مو چیست؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

درمان لبخند لثه ای با تزریق بوتاکس

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

پشت کج یا اسکولیوز به چه وضعیتی گفته می شود؟

وزوز گوش ضربانی چیست؟

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

آیا زنان زیر ۴۰ سال باید ماموگرافی انجام دهند؟

کاشت مو و روشهای آن

علت آکنه یا جوش در صورت و بدن