سلام. شاید بشه گفت که من همیشه مشکل با جوش زیر پوستی دارم. چه کارهایی برای پیشگیری و چه کارهایی برای درمان انجام بدم؟

دکتر گیتا فقیهی :

سلام جوشهای زیر پوستی در نواحی که اصلاح میکنید بوجو می آیند بهتر است بعد اط اصلاح ناحیه مورد نظر را با کرمهای مرطوب کننده ،مرطوب نگه دارید.استفاده از اسکراپ ها نیز موثر هستند برای اینکه این عارضه تا حد زیادی کاهش و از بین رود لیزر توصیه میشود [1397-05-17]

پاسخ سوال پزشکیپوست درمان

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

مصرف طولانی قرص ضد بارداری و شانس حاملگی بعد از قطع

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

ماندگاری تزریق چربی به صورت

خشکی و سوزش واژن

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

آیا بوتاکس منجر به افتادگی پلک می شود؟

کاهش وزن در کشتی

کاربرد آر اف فرکشنال (RF)

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

دیاترمی چیست و چه کاربردی دارد؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

بیماری ویتیلیگو چیست و چگونه درمان می شود؟

چند نکته مهم در مورد ژل الانسه و میزان ماندگاری آن