سلام خانم دکتر عزیز اول تشکر میکنم از اینکه هیچ موقع سوالات ما رو بی جواب و ناامید نمیکنید خانم دکتر عزیز سوالم این بود که ایا هنگام استفاده و مصرف کردن از راکو تان و بهبودی چشمگیر الزاما نباید در طول درمان جوش بزنیم یا اینکه جوش زدن یکی دو تا در زمان مصرف طبیعی است؟ باتشکر فراوان

دکتر گیتا فقیهی :

سلام ،ممنونم طبیعی است و میبایستی تعداد کل قرص مصرفی و دوره درمانتان بر مبنای وزن و شرایط فیزیکی بدن توسط پزشک متخصص مشخص میشود [1397-06-03]

پاسخ سوال پزشکیدرمان

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

علل سوء تغذیه در بیماریهای مادرزادی قلب

دکتر فریدون آشنایی [ فوق تخصص بيماريهای قلب اطفال ]

درمان چروک دورچشم

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

درمان جای جوش با لیزر

روانشناسی نقاشی درکودکان

دکتر سید محمدرضا صدرعاملی [ فوق تخصص روانپزشکی اطفال ]

اگر تصمیم به باردار شدن دارید، این مطلب را بخوانید

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

7 ورزش برای زانو درد همراه با اضافه وزن

سابسیژن روشی مؤثر برای درمان جای جوش عمیق

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

زینک و علائم کمبود آن در بدن

چگونه بوتاکس اصل را از تقلبی تشخیص دهیم؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]