سلام خانم دکتر من مدت خیلی زیادی هست که جوش بزرگی در ناحیه باسن دارم که گاهی متورم میشه اینبار دو سه بار چیزی شبیه خون ازش خارج شد که کم نبود خیلی اذیت میکنه نمیدونم راه درمانش رو ممنون میشم کمک کنین

دکتر گیتا فقیهی :

سلام ممکن است حالت کیستیک پیدا کرده باشد که نیاز به خارج کردن توسط پزشک دارد [1397-06-07]

پاسخ سوال پزشکیخون

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

رولر وکیوم

بررسی میانگین حجم تیروئید افراد نرمال با سونوگرافی

انواع خال

هر آنچه باید در مورد موبیلیزاسیون بدانید

تجمع غدد چربی زیر پوست یا فوردایس چیست؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

عاقبت بوتاکس مکرر

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

بهترین روش پاک کردن تاتو خط چشم

روشهای تقویت فولیکولهای مو

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

روشهای درمان زخم دیابتی کدامند؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]