سلام خانم دکتر عزیز خسته نباشید ببخشید من الان 4 ماه هست راکوتان استفاده میکنم که پوستم خیلی عالی شده هرزگاهی یکی دو تا جوش میزنم آیا طبیعی است و دکتر جان براي درمان اون یکی دو جوش از چی برای خوب شدنشون استفاده کنم خیلی خیلی متشکرم خداوند خیرتان بدهد

دکتر گیتا فقیهی :

سلام تا 4 ماه هفته ایی یک عدد میل گردد تا سایر جوشها از میان برودو حتما به متخصص مراجعه داشته باشید [1397-06-19]

پاسخ سوال پزشکیراکوتان درمان

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

راه حل آسيبهای اجتماعی ازدواج آسان است

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

عوارض پیرگوشی چیست ؟

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

منگوله ی پوستی چیست و چگونه درمان میشود؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

تزریق بوتاکس پیشانی و دور چشم

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

لیزر کیوسوییچ چیست و چه کاربردی دارد؟

فرق بوتاکس دیسپورت و مصپورت چیست ؟

کلاژن چیست و چگونه به کلاژن سازی پوست خود کمک کنیم؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

چه عواملی باعث کوچک شدن آلت تناسلی میشود؟

تفاوت پروتئین کازئین و پروتئین وی(1)